Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions

The best FAQ stack on the market

Geen resultaat gevonden

 • Heeft het gebruik van DEX smeermiddelen gevolgen voor de garantie op mijn apparatuur?

  Nee, want het Dex Quantum Mechanische verrijkingsproces heeft geen invloed op de chemische samenstelling van de basisolie. Bovendien worden alle additieven die door de fabrikant van uw apparatuur worden voorgeschreven, in ons smeermiddel verwerkt. Ons product voldoet daarmee aan de exacte specificaties van de fabrikant.

 • Hoe worden DEX Premium smeermiddelen gemaakt?

  De Quantum Mechanische behandeling van de basisolien vindt plaats in onze eigen faciliteiten in Nederland. Vervolgens worden alle additieven die nodig zijn om te komen tot de exacte specificaties van uw smeermiddel, door onafhankelijke ISO gecertificeerde Blenders toegevoegd.

 • Wat is het verschil tussen jullie smeermiddelen en de standaardproducten met additieven?

  Onze smeermiddelen zijn in de basis verrijkt, nog voor er andere middelen aan worden toegevoegd. Dát is het grote verschil. Additieven veranderen de chemische samenstelling van een smeermiddel. Wij kijken op nanoniveau naar oliemoleculen en veranderen de manier waarop deze zich gedragen. Deze stap zorgt voor fors minder wrijving en slijtage, zelfs als er verder geen additieven worden toegevoegd.

 • Hoe groot is het rendement dat ik kan verwachten bij het gebruik van DEX smeermiddelen?

  De werkelijke winst wordt bepaald door een reeks variabelen. Dus met de juiste informatie over uw apparatuur en werkprocessen kunnen we de besparingen inschatten. 20% van de nullastverliezen, resulterend in vermindering van ca. 5% over de gehele vermogenscurve, zijn in vele tests gerapporteerd.

 • Wat is nodig om een verbeterd smeermiddel te produceren mét de specificaties van mijn huidige product?

  De naam en type van het smeermiddel dat u nu gebruikt is voldoende. De Europese wetgeving bepaalt namelijk dat de ingrediënten van elk commercieel verkrijgbaar smeermiddel openbaar moeten worden gemaakt. Dankzij onze samenwerking met onze ISO gecertificeerde Blenders leveren we een DEX QM eindproduct dat exact dezelfde specificaties heeft als het product dat u nu gebruikt.


Meer weten over onze QM technologie